Yllätysilta Minna Parikan yrittäjätarinan luomoissa
20.5.2009

Yllätysilta Minna Parikan yrittäjätarinan luomoissa

Heidi Toivola järjesti amandoille upean yllätysohjelman Minna Parikan puolisen vuotta sitten avatussa boutiquessa. Paikalla oli kaksikymmentä innokasta kenkä- ja laukkufriikkiä.

 
Minna Parikka kertoi tilaisuudessa oman yrittäjätarinansa. Hän on valmistunut kenkäsuunnittelijaksi Lontoossa, jossa hän myös työskenteli jonkin aikaa muiden kenkäsuunnittelijain palveluksessa. Haave omasta yrityksestä eli kuitenkin ja palattuaan Suomeen hän perusti oman brandin.

Minna Parikka -tuotteet tehdään käsityönä Espanjassa. Valmistusprosessi on pitkä ja hankala ja Minna on itse mukana nahan valitsemisesta ja lestien hankkimisesta viimeistelyyn. Unelmien täyttymys on oma liike Helsingin Bulevardilla. Minna Parikka -kenkiä myydään myös kymmenessä maassa ympäri maailman. Tällä hetkellä mallistossa on kenkiä ja laukkuja. Ensi syksynä mallisto täydentyy hansikkailla ja neuleilla. Mallistoon voi tutustua osoitteessa www.minnaparikka.com.

Paikalla olevat amandat pääsivät kokeilemaan upeita korkkareita ja käsilaukkuja. Upeat värit ja mallit hurmasivat riippumatta siitä oliko kyse klassikkomallista vai uudemmasta mallista. Muutamat kenkäparit löysivät illan aikana onnelliset uudet omistajansa. 
 
Minna on menestynyt useissa kilpailuissa alallaan. Juuri nyt hän on ehdolla Minna Parikka laukulla ja kengillä amerikkalaisessa Independent Handbag Designer Awardsissa. Kilpailuun osallistui yli 600 suunnittelijaa ympäri maailmaa, joista viisi on vielä finaalissa. Minna on ehdolla “Best Handbag in Overall Style and Design” ja “Best Shoe in Overall Style and Design” -kategorioissa. Voittaja julistetaan 17.6 New Yorkissa. Minna on ehdolla myös Audience-Selected Handbag-kategoriassa punaisella Maxine-laukullaan ja puuterin värisillä Corset Booteillaan.

Haluatko vaikuttaa kisan lopputulokseen? Voit äänestää Minnan laukkua sekä kenkiä! Äänestäminen on helppoa. Kengät ja laukun löydät linkkisivun alaosasta, josta klikkaat peukkua sekä kengille että laukulle: http://www.hbd101.com/finalists_2009

Minna Parikka -illassa tapahtui myös virallinen pelinavaus: illan järjestäjä Heidi avasi virallisesti DP-kampan vuodelle 2010. Onnea kisaan Heidi!