Vuosikokouksessa vastuu vaikutti
15.3.2013

Vuosikokouksessa vastuu vaikutti

Mini Shop Helsingin tiloissa pidetyssä vuosikokouksessa laitettiin vuosi 2012 pakettiin, valtuutettiin uusi hallitus toimimaan esitettyjen suunnitelmien mukaisesti ja valittiin uusia jäseniä.

 
13.3. pidettiin Amandojen virallinen vuosikokous popup-myymälä Mini Shop Helsigissä ja paikalla oli yli 20 jäsentä vaikuttamassa kamarimme toimintaan. Mahdollisuus järjestää kokous tässä upeassa ja ainutlaatuisessa tilassa järjestyi Autotalo Laakkosen kautta. Tilaisuus oli ainutlaatuinen siinäkin mielessä, että Minin popup-myymälä on avoinna vain 1.1.-31.3.2013.

Kokouksen alussa Autotalo Laakkosen toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki kertoi muun muassa kuinka Laakkosella on onnistuttu parantamaan erityisesti naisasiakkaiden tyytyväisyyttä. Tämä ilahdutti tietysti myös Amandoja, jotka barometrimme mukaan ovat melko innokkaita autoilijoita. Saimme tilaisuuden myös shoppailla liikkeessä. Vaikka kukaan ei tainnut hurauttaa paikalta pois Minilla, niin pienempiä malleja hankittiin kotiinviemisiksi.

Itse kokouksessa käsiteltiin vuoden 2012 toimintaa ja myönnettiin hallitukselle vastuuvapaus. Vastavuoroisesti vuoden 2013 suunnitelmat saivat jäsenistön hyväksynnän. Jäsenet äänestivät Amandoille myös kaksi uutta jäsentä. Onnittelut Sanna Louhenkilpi ja Soile Riisiö!