Uusia ja vanhoja tuttavuuksia, kiinnostavia keskustelua ja rentoa yhdessä oloa
10.1.2013

Uusia ja vanhoja tuttavuuksia, kiinnostavia keskustelua ja rentoa yhdessä oloa

Niistä on JCI Wednesday Club tehty. Pääkaupunkiseudun nuorkauppakamarilaiset kokoontuivat tähän kuukausittaiseen tapahtumaan jälleen 9.1. Illan alusti Outi Wuorenheimo Roviosta kertomalla yrityksen tarinasta ja sen huimasta kasvusta.

 
Amandojen järjestämään vuoden ensimmäiseen Wednesday Clubiin saapui ennätykselliset 40 JC:tä pääkaupunkiseudun kamareista. Ilta aloitettiin Rovion myyntijohtaja Outi Wuorenheimon puheenvuorolla vihaisten lintujen vauhdikkaasta kasvusta mobiilipelistä kokonaisvaltaiseksi viihdebrändiksi. Outin aloittaessa yrityksessä keväällä 2009 työntekijöitä on ollut 55 ja tällä hetkellä Roviolaisia on yli 500. Rovion päätoimisto on Espoossa mutta toimintoja löytyy ympäri maailmaa, mm. Los Angelesista, Shanghaista ja Tukholmasta. Nopean kasvun hallinnassa keskiössä ovat olleet panostukset HR:ään ja kokeneet yksiköiden vetäjät, joiden avulla prosessit on saatu toimiviksi. Lisäksi kaikki työntekijät toimivat saman ohjenuoran mukaisesti: kaiken toiminnan pitää ilahduttaa faneja.

Angry Birds ei todistettavasti ole vain lasten ja nuorten juttu, sillä JC-faneja näytti ilahduttavan suuresti Outin antamat heijastimet ja vihaisia lintuja keikkuu jatkossa useammassakin JC-takissa. Loppuilta kului vilkkaiden keskusteluiden parissa vanhojen ja uusien tuttujen kanssa. Wednesday Club on todella oiva tilaisuus tutustua muiden kamarien jäseniin ja verkostoitua ilman tiukkaa agendaa!

 ****

JCI Wednesday Club on pääkaupunkiseudun nuorkauppakamarien yhteistyönä järjestämä rento verkostoitumistapahtuma, joka järjestetään joka kuukauden toinen keskiviikko. Nuorkauppakamarilaisten lisäksi Clubille ovat tervetulleita kaikki verkostoitumisesta kiinnostuneet nuoret aikuiset. Seuraavan kerran Wednesday CLub järjestetään 13.2. ja järjestävänä kamarina toimii JCI Cosmopolis. Lisätietoja tapahtumasta: https://www.facebook.com/JCIWednesdayClub