Uusi strategia, uusia jäseniä ja uusi hallitus
13.10.2010

Uusi strategia, uusia jäseniä ja uusi hallitus

Vaalikokous_uutinen.jpg

Amandat valitsivat vaalikokouksessa 11 upeaa uutta jäsentä sekä intoa puhkuvan hallituksen vuodelle 2011!


Amandojen vaalikokousta vietettiin mukavissa tunnelmissa tiistaina 12.10.2010. Ilta tarjosi lähes kolmenkymenpäiselle Amanda-joukolle tulevaisuuden visioita ja vilkasta keskustelua unohtamatta hyvää sykettä ja innokkuutta, jota uudet hallitusehdokkaat tarjosivat. Kokouksen tahtipuikkoa heilutti PRES Suvi Nurmi kummisetämme, senaattori 61036, Arto Turtiaisen ja SECY Katariina Pusan tukemana.

Kokouksen alussa DP Heidi Toivola ja Mari Silvennoinen esittelivät Amandojen strategian vuosille 2011–2013. Uusi strategia on rakennettu jäsenkyselymme pohjalta ja se kiteytti selkeästi toimintamme kulmakivet tulevaisuudessa. Tulevaisuuteen katsottiin myös uusia jäseniä valittaessa. Kaiken kaikkiaan kokouksessa valittiin ja kukitettiin 11 uutta innokasta Amandaa:

Minna Mehtälä
Katja Lipponen
Niini Kokkonen
Nana Salin
Sari Häkkinen
Salla Brunou
Outi Mertamo
Lotta Hurskainen
Johanna Hänninen
Mimosa Lith ja
Hanna Sorsa

Onne uusille jäsenille!

Jännitys tiivistyi, kun vuoden 2011 hallitukseen pyrkivät jäsenet laittoivat itsensä likoon ja pitivät vaalipuheensa. Puheissa teemoiksi nousivat vaikuttaminen sekä toisiimme että kamarin ulkopuolelle sekä jäsenistön tarpeiden pohjalta suunniteltu toiminta. Jälleen kerran Amandat saivat uuden upean hallituksen, jonka tehtävänä PRES 2011 Heidi Toivolan johdolla on luotsata Amandat kohti uutta strategiaamme. Näin Amandojen sydän sykkii vahvana myös tulevaisuudessa yli 60 naisen voimin.