Tyttöjen ilta Amandojen tyyliin!
12.3.2013

Tyttöjen ilta Amandojen tyyliin!

Tällä kertaa Naistenpäivää vietettiin tutustumalla Suomen FCUK-liikkeen omistaja Merja Hanskin yrittäjätarinaan sekä tietysti liikkeen ihania vaatteita hypistellen. Illan päätteeksi stailatut Amandat pääsivät Aki Raskin kuvattavaksi!

 
Amandat viettivät ihanan tyttöjen illan naistenpäivänä 8.3.2013. Iltamme oli ylittänyt jopa keltaisen median uutiskynnyksen – Iltalehdessä oli juttu illastamme jo edeltävänä lauantaina 2.3. Tyttöjen ilta alkoi yrittäjä Merja Hanskin Kluuvissa sijaitsevassa French Connection (FCUK) liikkeessä joka on tällä hetkellä Suomen ja pohjoismaiden ainoa FCUK liike.

FCUK:lla on maailmalaajuisesti 300 omaa liikettä ja 1000 jakelijaa. Aiemmin Merja työskenteli konsulttina ja telekommunikaatioalalla mutta asuessaan Englannissa hän ihastui FCUK merkin naisellisiin vaatteisiin ja alkoi miettiä liikkeen perustamista Suomeen.  Itse yrityksen perustamiseen ja liikkeen avaamiseen meni yhteensä kolme vuotta.  Merjan mukaan FCUK merkin vastaanotto Suomessa on ollut todella hyvä ja kanta-asiakkaitakin on kertynyt jo 1000. Merja valitsee itse myymälänsä valikoiman Euroopan mallistoista. Tällä hetkellä liikkeen valikoimassa on tuotteita sekä naisille että miehille mutta jatkossa valikoimaan saattaa tulla myös sisustustuotteita ja lasten vaatteita.

Ilta jatkui FCUK vaatteita ja värejä ihastellen liikkeen stylisti Minnan auttaessa halukkaita päivittämään vaatetustaan. Anna meikkifirma Inglotista teki myös halukkaille meikkauksia kolmannen kerroksen kuvaussessiota varten. Iltamme huipentui valokuvaaja Aki Raskin ottamiin potretti- ja kokovartalokuviin Kluuvin kolmannessa kerroksessa.  Akin iloinen ja rento tyyli sai kuvattavat rentoutumaan ja kuvat ihanista Amandoista olivat aivan huikeita!

Jatkot vietettiin Belgessä iloisessa puheensorinassa ja ”after works” meiningistä nauttien.