Työelämä murroksessa – muuttuvat arvot, muuttuva työelämä
4.2.2013

Työelämä murroksessa – muuttuvat arvot, muuttuva työelämä

Havis Amandan Nuorkauppakamari on tänään julkaissut kyselyn, jossa kartoitetaan suhtautumista työelämän muutoksiin, vallitsevia arvoja sekä niiden merkitystä työelämässä.

 
Menossa olevat työelämän muutokset näkyvät jokaisen omassa elämässä ja ympäristössä joko suoraan tai välillisesti. Vakituinen työpaikka ei ole enää itsestäänselvyys eikä hyväkään suoritus takaa, että työpaikan saa pitää. Kuitenkin töissä pitäisi viihtyä vielä pidempään ja tehokkuuden tulee olla huippuluokkaa.

 

Toisaalta työstä on tullut joustavampaa ajan ja paikan suhteen, työtehtävät monipuolistuvat ja kehitys luo uusia uramahdollisuuksia. Ammatin vaihtaminen on yleisempää ja monipuolisten kouluttautumisvaihtoehtojen avulla se myös onnistuu helpommin. Muutoksiin vaikuttava olennaisesti työntekijöiden arvojen muuttuminen, uralla etenemisen sijaan halutaan lisää vapaa-aikaa ja mahdollisuuksia panostaa henkilökohtaisiin kiinnostuksen kohteisiin työn ulkopuolella.

Vaatiiko työssä menestyminen jo liikaa ja itselle merkitykselliset tavoitteet löytyvät jo joltain muulta elämän osa-alueelta? Minkälaisia arvoja sinä pidät tärkeinä? Käyvätkö omat arvosi yksiin työnantajasi kanssa ja onko sillä edes merkitystä?

Kyselyyn vastaaminen vie vain noin 5 minuuttia ja tulokset julkaistaan Naistenpäivänä 8.3. Vastausaikaa on 1.3. asti.

Kyselyyn >>

Tai kopio linkki selaimen osoiteriville: https://www.webropolsurveys.com/S/D42F78143E02FAB3.par


*******************************************************************************************************************************************

Voit myös jakaa kyselyä eteenpäin omassa verkostossasi vaikkapa näillä saatesanoilla:

Työelämä murroksessa – muuttuvat arvot, muuttuva työelämä

Menossa olevat työelämän muutokset näkyvät jokaisen omassa elämässä ja ympäristössä joko suoraan tai välillisesti. Vakituinen työpaikka ei ole enää itsestään selvyys ja vaatimukset osaamiselle ja tehokkuudelle kasvavat. Toisaalta joustavuus on lisääntynyt ja muutokset mahdollistavat uudenlaisia uravaihtoehtoja. Havis Amandan Nuorkauppakamari haluaakin nyt kartoittaa minkälaiset arvot ovat tällä hetkellä tärkeitä, mikä on arvojen merkitys työelämässä ja nähdäänkö muutoksissa jotain positiivistakin.

Kyselyyn vastaaminen vie vain noin 5 minuuttia ja tulokset julkaistaan Naistenpäivänä 8.3. Vastausaikaa on 1.3. asti.

Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/D42F78143E02FAB3.par