Tulossa 17.4.: Menesty työelämän muutoksissa –aamiaisseminaari
26.3.2013

Tulossa 17.4.: Menesty työelämän muutoksissa –aamiaisseminaari

Kaipaatko uudenlaista näkökulmaa ja luovia ratkaisuja menestymiseen muutoksessa? Tule hakemaan menestyksen avaimet aamiaisseminaarista.

 
Havis Amandan nuorkauppakamari järjestää 17.4. aamiaisseminaarin teemalla Menesty työelämän muutoksissa. Seminaarissa kuulet kaksi asiantuntijapuheenvuoroa ja erilaista näkökulmaa uudistuvaan työelämään. Ideoiden tuottamiseen erikoistuneen Idealist Groupin perustajan ja luovan johtajan Saku Tuomisen näkökulma työhyvinvointiin on valtavirrasta poiketen positiivinen ja mahdollisuuksia täynnä. HR-alan vahva ammattilainen, HR Kakspistenollan omistaja Susanna Rantasella on uudenlainen näkökulma rekrytointiin ja työnhakemiseen. Kun työn merkityksellisyydellä ja arvojen yhteensopivuudella on yhä suurempi merkitys sitä oikeaa työpaikkaa etsiessä, tarvitaan myös uudenlaisia tapoja saattaa työnantajat ja työntekijät yhteen.

Susanna Rantasen neuvot neuvot yhdistettynä Saku Tuomisen luovaan ajatteluun tarjoavat sinulle mielenkiintoiseen aamupäivän ja avaimet menestyä entistä paremmin muuttuvassa työelämässä. Lisäksi asiantuntijapuheenvuoroja seuraavassa paneelikeskustelussa tullaan kuulemaan eri osapuolten näkemyksiä työelämän muuttumisesta ja vinkkejä siitä, miten käännät muutoksen uhasta mahdollisuudeksi ja menestyt.

Seminaari nivoutuu yhteen myös Amandojen "Työelämän murros – muuttuvat arvot, muuttuva työelämä" –kyselyn kanssa ja kuulet seminaarissa myös kyselyn tuloksista. Verkkokyselyssä kartoitaan suhtautumista työelämän muutoksiin, vallitsevia arvoja sekä niiden merkitystä työelämässä.

Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan >>