Tulokasillasta tukea nuorkauppakamaritoiminnan starttaamiseen
17.6.2013

Tulokasillasta tukea nuorkauppakamaritoiminnan starttaamiseen

Yksitoista Amandaa kokoontui tulokasiltaan tutustumaan toisiinsa ja keskustelemaan nuorkappakamaritoiminnan mahdollisuuksista.

 
Vuoden kolmanteen tulokasiltaan osallistui yksitoista Amandaa. Tapaamisten agenda on vapaamuotoinen mutta jonkin verran asiaakin mahtuu iltaan. Tällä kertaa käytiin läpi Amandojen jäseneksituloprosessia ja mistä aloittaa aktiivinen nuorkauppakamariura. Mukana oli neljä hallituksen jäsentä kertomassa omista kokemuksistaan ja kamarihistoriastaan.

Kysymyksiä herättivät muun muassa projektit, jäsenkriteerien täyttäminen ja Amandojen punaiset iltapuvut. Tapaamisessa puhuttiin myös Amanda-hengestä ja sen merkityksestä. Amanda-henki tarkoittaa eri asioita jäsenillemme ja tällä kertaa sitä kuvattiin muun muassa positiiviseksi asenteeksi, hymyiksi, tekemisen meiningiksi yhdessä ja energiaa antavaksi.

Seuraava tulokasilta pidetään 22.8. Tulokasiltoihin ovat tervetulleita koejäsenet, hengaajat ja jäsenyyttä harkitsevat, sekä tietysti vanhemmat jäsenet, jotka haluavat tutustua uusiin kasvoihin tai hakevat uutta starttia kamaritoimintaan.