Tehosparrauksella vauhtia myyntiin
8.2.2013

Tehosparrauksella vauhtia myyntiin

Oikealla tekniikalla ja tekemällä kotiläksyt huolellisesti ollaan jo lähellä kauppoja. Kun lisätään vielä oikea asenne, niin onnistumisia tulee varmasti.

 
Myynnin tehosparraus pidettiin torstaina 7.2 Eläke-Fennian tiloissa Maria Ulvisen vetämänä ja Mirelle Granvikin koordinoimana. Aiheena oli myyntityö, painopistealueena kylmät puhelut ja suorakontaktointi.
Koulutuksen tarkoituksena oli nimensä mukaisesti sparrata amandoja Havis Amandan yhteistyökumppanuuksien myyntityössä. Koulutus oli sisällöllisesti kaikkea muuta kuin itsestäänselvyyttä. Se oli täysveristä laatua. Alusta loppuun.

Koulutuksessa opimme muun muassa sen, että sillä, mitä myydään, ei ole niinkään väliä. Enemmän on väliä sillä, miten myydään. "Turpaan tulee, mutta mitä sitten" on nimittäin se asenne, jolla tehdään kauppaa. Opimme myös sen, että tässäkin lajissa vastapuoli kannattaa tuntea ja kotiläksyt tehdä. Teknisiäkin jippojakin tuli: puhelimessa ei esimerkiksi kannata isitellä (sopisiko, kävisikö jne.), o-kysymysten sijasta prospektia kannattaa lämpätä m-kysymyksillä (mitä, miten jne.) ja aina on syytä ilmaista, että haluaa auttaa.

Lämmin kiitos Marialle ja Mirellelle!! Huippua!