Susanna Rantanen on Amandojen Vuoden Nuori Johtaja -ehdokas 2013
13.6.2013

Susanna Rantanen on Amandojen Vuoden Nuori Johtaja -ehdokas 2013

Suomen Nuorkauppakamarin järjestämän kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa näiden esimerkkien kautta nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina.

 
Amandoilla on kunnia asettaa rohkea naisyrittäjä Susanna Rantanen Vuoden Nuori Johtaja ehdokkaaksi. Susanna Rantanen omaa vahvan kokemuksen HR-alalta ja hän on toiminut johtajana erilaisissa ympäristöissä, nyttemmin omissa yrityksissään.

Rantasen uraansa leimaavat vahva halu kehittyä ja kehittää toimintaympäristöään sekä auttaa muita onnistumaan. Hän on yritystensä, Heebo ja Emine Oy, kautta nostamassa rekrytointialaa uudelle tasolle kehittäen yrityksiä ja työnhakijoita hyödyntävän, uudenlaisen rekrytointi- ja työnhakukäyttäytymismallin. Rantanen on aktiivinen vaikuttaja verkostoissa ja ymmärtää vastavuoroisuuden merkityksen. Hän näkee kasvuyrittäjien tukemisen tärkeänä yhteiskunnan tulevaisuuden kannalta ja vaikuttaa henkilökohtaisesti sen edistämiseen esimerkiksi Boardman2020 -kasvuyritysten osaamisverkoston hallituksessa.

Susanna Rantanen on ollut myös Havis Amanda Nuorkauppakamarin jäsen ja hän oli puhumassa Amandojen keväällä 2013 järjestämässä Menesty työelämän muutoksessa –aamiaisseminaarissa.

Kilpailun tuloksia saamme jännittää syksyyn 2013!

Suomen Nuorkauppakamari on järjestänyt Vuoden Nuori Johtaja –kilpailun vuodesta 2007 alkaen. Kilpailu on syntynyt vastaamaan nykypäivän johtamistyön haasteisiin nostamalla esiin Suomen nuoria johtajia, kannustamalla heitä kehittämään omia johtamistaitojaan ja olemaan positiivisena esimerkkinä ja esikuvana tulevaisuuden nuorille johtajille. Vuoden Nuori Johtaja 2013 -kilpailun suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja kilpailun pääpalkintona on 24 000 € arvoinen CxO:n huippujohtajan ammattimentorointipaketti. Lisätietoa kilpailusta >>