Suomen Nuorkauppakamarit etsivät nuoria menestyjiä 25. kerran
12.1.2014

Suomen Nuorkauppakamarit etsivät nuoria menestyjiä 25. kerran

Tuomaristossa mukana mm. Antti Herlin sekä Risto E. J. Penttilä, juhlavuoden kilpailun suojelijana Anne Berner. Amandoilla jo monta ehdokasta - ehdota lisää menestyneitä nuoria!

Vuoden Nuori Menestyjä on maailmalla arvostettu palkinto, jonka Suomen Nuorkauppakamarit ry jakaa omalla alallaan ja omilla ansioillaan menestyneille 18 - 40-vuotiaille Suomen kansalaisille. Kilpailu on kansallinen toteutus kansainvälisestä The Outstanding Young Persons –kilpailusta (TOYP) ja kilpailu järjestetään Suomessa jo 25. kerran.

Kilpailussa etsitään henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin ainutlaatuista, joka hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa. Henkilöt innostavat omalla esimerkillään ja henkilökohtaisella kasvullaan muita ihmisiä.

Vuoden Nuori Menestyjä –kilpailun avulla nostamme esille positiivisia esimerkkejä johtajuudesta ja henkilökohtaisesta menestymisestä sekä herätämme keskustelua osaamisen ja kouluttautumisen merkityksestä yhteiskuntamme kilpailutekijänä. Kilpailun tuomaristossa tänä vuonna ovat mm. Risto E. J. Penttilä Keskuskauppakamarista, Antti Herlin Kone Oyj:stä, Erkki Pärssinen Suomen Liikemiesyhdistyksestä, Vuoden Nuori Menestyjä 2013 –voittaja Johanna Sistonen sekä Suomen Nuorkauppakamarien kansallinen puheenjohtaja Irene Lamberg.

Juhlavuoden kilpailun suojelija Anne Berner pitää kilpailua todella kiinnostavana ja ajassa tärkeänä. ”Olemme onnekkaita kun saamme asua Suomen kaltaisessa hyvinvointiyhteiskunnassa – olemme saaneet nauttia erinomaisesta koulutuksesta ja hyvästä terveydenhuollosta. Samalla on kuitenkin hyvinvointimme passivoittanut meitä, emmekä ole kansakuntana tunteneet enää niin vahvaa omistajuutta yhteisestä menestymisestämme. Demokratian suuri vahvuus on siinä, että me muodostamme yhteiskunnan, meillä on mahdollisuus vaikuttaa. Sen lisäksi, että me maksamme veroja ja käymme äänestämässä, voimme antaa auttavan käden – se on meille mahdollista ja siksi myös meitä velvoittava. On tärkeää, että nuori sukupolvemme, tulevat johtajamme muistavat yhteiskunnan syntyvän meidän teoistamme. Pidän kilpailua tärkeänä osoituksena siitä, että tulevaisuuden yhteiskunnalle on merkitystä millaista johtajuutta nyt synnytämme ja kasvatamme.”

Kilpailuaika on 15.1. – 16.3. ja kolme voittajaa palkitaan Helsingissä 24.4. Lisätietoja kilpailusta antaa kansallinen projektipäällikkö Seija Heikkinen.

Seija Heikkinen
Suomen Nuorkauppakamarit ry
Vuoden Nuori menestyjä, kansallinen projektipäällikkö 2014
seija.heikkinen@jci.fi
050 5720 217

Havis Amandan Nuorkauppakamarilla jo kolme ehdokasvarausta
Havis Amandan Nuorkauppakamari etsii yhtenä 71:stä Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenyhdistyksistä nuoria menestyjiä. Esittelemme myöhemmin tällä sivustolla jo varaamiamme ehdokkaita, mutta kilpailun ollessa käynnissä, voit yhä ehdottaa nuoria menestyjiä COM Laura Heinoselle os. com@havisamanda.com.

Ehdokkaat varataan ensin kansalliselta tasolta, jonka jälkeen heitä lähestytään henkilökohtaisesti. Ehdokkaan suostumuksen jälkeen hänestä tehdään hakemus, joka kilpailee jossain kymmenestä palkintokategoriasta.

Lisätietoja kilpailusta:

http://nuorimenestyja.fi/
http://www.facebook.com/nuoretmenestyjat