Raportointi Eurooppa-kokouksesta
14.6.2009

Raportointi Eurooppa-kokouksesta

Uutinen Eur-kok twinningp.JPG

Parhaillaan käynnissä olevassa Eurooppa-kokouksessa Amandoja edustavat Susanna Muurman ja Tuula Erolainen. Tuula raportoi kokouksesta päivittäin.

 
14.6. klo 8:30 Facebook-status

Tuula Erolainen @ Budapest airport on her way back home via Vienna. Was unforgettable European Conference, thanks JCI!


***

13.6. klo 23:01 tekstiviesti

Suomi voitti 3 palkintoa! 1. Major Emphasis Thema - Leadership as a Success Factor in Society. Sarja The Best Business Development Program. Amandojen kansallinen KPP Heidi Toivola tiimeineen teki LOISTAVAA TYÖTÄ! 2. The Best Local Chapter, Tampereen Nkk. Hyvä pojat! 3. The most Positive Person, Nurmijärven Nkk. Hyvä Suomi!

T. Tuula

***

13.6. klo 12:10 sähköposti ja puhelinsoitto Tuulalta

Sähköposti:
Twinning-lounas perjantaina oli meidän Amandojen kannalta erittäin merkityksellinen,
sillä JCI Mariehamn oli kutsunut lounaalle mukaan omat twinning-kamarinsa, joita on yksi kamari Eestistä, Latviasta, Ruotsista ja Martiniquesta. Meitä oli siis kuusi kamaria ja me Amandat saimme nyt kontaktin muihinkin kamareihin, lähes multitwinningiä siis. Pidin pienen kiitospuheen Amandojen puolesta ja jo nyt olemme keskustelleet JCI Martiniquen Patrickin kanssa mahdollisesta vierailusta.
 
Amandat kannustivat Suomen jalkapallojoukkuetta, joka tsemppasi urheilun lisäksi hyvän asian vuoksi eli Afrikan lasten puolesta. Toimin Cheerlearinä ja se oli kerta kaikkiaan hieno kokemus, vaikka Suomi ei tällä kertaa jalkapallossa menestynytkään, vaan isäntämaa Unkari vei voiton.

Illalla olikin taas ohjelmaa, kun LoveBoat palasi kuvioihin tarjoten virvokkeita Budapestissä ja EC Turku halusi kiittää kuohuvan kera. Uskomaton näky kohtasi illalla kun Saksa oli järjestänyt allasjuhlat kylpylässä. Ihmiset kylpivät, verkostoituivat, tanssivat. Kerrassaan huikeaa! Niin, ja soittivat "We are family"-kappaleenkin ja voitte kuvitella, että fiilistelimme.

Tänään lauantai-aamuna kutsuin hotellimme aamiaisella ensi vuoden maailman presidentin (WP 2010) Rolandin Amandojen vieraaksi ensi vuonna, sillä hän sanoi tulevansa Suomeen. Tämä olisi loistavaa jatkumoa vuoden 2005 Fernando Sanchez-Ariasin vierailulle Amandojen luona.

Jatkan tästä Rubikin kuution kehittäjän Erno Rubikin Key Note -esitykseen ja jään jännityksellä odottamaan palkinto- ja iltagaalaa... 

Tuula

Pian sähköpostin avattuani soitti Tuula vielä perään. Hän lähetti edelleen kaikille terveisiä. Ikäviä uutisiakin oli: kamera oli pudonnut ensimmäisenä päivänä lattialle ja mennyt rikki. Saamme kuvia Amandojen käyttöön lähiaikoina muilta kuvaajilta. Totesimme yhdessä, että kansainvälisyys on todella päivän sana: hän raportoi uutisia Unkarista ja webmaster päivittää sivuja Kiinasta käsin.

**

12.6. klo 10:57 tekstiviesti Tuulalta

Raportti jatkuu: Suomen Suurlähtystövierailun jälkeen seurasimme puhekilpailua ja täytyy sanoa, että olipa rohkeita suorituksia. Suomen edustaja Minna suoriutui hyvin ja tulokset kuullaan lauantain Gaalassa.

Euroopan puheenjohtajien kokous antoi uusia ideoita ja Amandatkin pääsivät esittelemään kehittämänsä Rohkaisuseminaari-konseptin. Punainen energia näkyi ja kuului!

Get togetherin jälkeen tanskalaiset ja serbialaiset olivat järjestäneet huikeat iltajuhlat Citadella-linnoituksessa.

Kohta jatkamme koulutuksen kautta twinning-lounaalle Maarianhaminan kamarin ja heidän twinning-kamarien kera.

Pres Tuula

**

11.6. klo 11:12 tekstiviesti Tuulalta

Amandat saapuivat Eurooppa-kokoukseen Budapestiin Wienin kautta, jossa alkuperäisen aikataulun mukaan oli vaihtoaikaa puoli tuntia, mutta todellisuudessa 10 minuuttia. Siinä siis punaiset paidat saivat kyytiä!

Avajaistunnelmat olivat juhlalliset ja kaikki tarkenivat hyvin. WP (World President) 2007 Scott Greenlee, joka on meitä Amandoja kutsunut "Maailman kauneimmaksi kamariksi" esitteli minut WP Jun Sup Shinille. (Kuva 2, vasemmalla Jun Sup Shin, oikealla Scott Greenlee) Ilta sujui mukavasti twinning-kamarimme Maarianhaminan ja kansainvälisten ystävien kanssa (kuva 1).

Nyt on jo torstai ja olemme juuri matkalla Unkarin Suomen suurlähetystöön. Lisää raporttia huomenna!

Pres Tuula