Palmusunnuntaina virvotaan myös Lastenklinikalla
11.4.2014

Palmusunnuntaina virvotaan myös Lastenklinikalla

Lastenklinikan pieniä potilaita ilahdutetaan jo kahdeksatta kertaa Havis Amandan nuorkauppakamarin jäsenten tempauksella. Palmusunnuntaina 13.4.2014 pääsiäisnoidat ja muut satuhahmot tervehtivät lapsia virpomalla ja jakavat lahjoituksina saatuja leluja ja makeisia.

 

Vierailulla satuhahmoiksi pukeutuneet nuorkauppakamarilaiset kiertävät sairaalan osastoja ja tapaavat vaikeasti sairaita lapsia ja heidän omaisiaan. Lastenklinikalla virpominen ei noudata perinteistä kaavaa, sillä vitsat jäävät allergisoivina perinteestä pois ja palkka annetaan virvottaville.

Tempauksella halutaan tuoda väriä ja iloa Lastenklinikalla olevien lasten ja heidän perheidensä arkeen ja samalla ilahduttaa myös henkilökunnan työpäivää. Tapahtuma on saanut alkunsa vuonna 2007. Tapahtumassa toteutuu nuorkauppakamaritoiminnalle ominainen aktiivisen kansalaisuuden ja hyvän tekemisen ajatus. Nuorkauppakamaritoiminta perustuu jäsenten vapaaehtoiselle harrastustoiminnalle ja on voittoa tavoittelematon järjestö.

”Lastenklinikalla vierailu on valikoitunut yhdeksi merkityksellisimmistä vuosittaisista tapahtumista. Monet jäsenet osallistuvat tapahtumaan kerta toisensa jälkeen, koska tempaus tuottaa yhtälailla hyvää mieltä järjestäjille. Mukaan tulee joka vuosi myös puolisoita ja lapsia, jotka hekin kokevat tapahtuman tärkeäksi”, kertoo puheenjohtaja Katja Lipponen.

Mukana tapahtumassa on jälleen joukko yrityksiä, jotka mahdollistavat virpojien tervehdykset lapsille. Tänä vuonna lahjoittajina ovat muun muassa Kirkkonummen Prisma, K-market Masala, Länsiauto Vantaa, Myllylahti-kustantamo, Espoonlahden Suomalainen Kirjakauppa, Lekolar sekä Brunberg.

Lisätiedot projektipäällikkö, Suvi Almqvist, puh. 0400-826616