Lastenklinikan potilaille hyvä mieli virvontatempauksella
21.3.2013

Lastenklinikan potilaille hyvä mieli virvontatempauksella

Pääsiäisnoidat ja muut satuhahmot tervehtivät lapsia virpomalla lauantaina 23.3.2013 kun Havis Amandan Nuorkauppakamari järjestää jo kuudetta kertaa pääsiäistapahtuman Lastenklinikalla.

 
Havis Amandan nuorkauppakamari järjestää lauantaina 23.3.2013 Helsingin Lastenklinikan hyvän mielen pääsiäisvierailun. Pääsiäisnoidat ja muut satuhahmot tervehtivät lapsia virpomalla ja jakavat lahjoituksina saatuja leluja ja makeisia. Pienille potilaille jaetaan koululaisten tekemiä kortteja. Lastenklinikalla virpominen ei menekään aivan perinteisen kaavan mukaisesti, sillä vitsat jäävät allergisoivina perinteestä pois ja palkka annetaan virvottaville.

Vierailulla satuhahmoiksi pukeutuneet nuorkauppakamarilaiset kiertävät sairaalan osastoja ja tapaavat vaikeasti sairaita lapsia ja heidän omaisiaan. Tempauksella halutaan tuoda väriä ja iloa Lastenklinikalla olevien lasten ja heidän perheidensä arkeen ja samalla ilahduttaa myös henkilökunnan työpäivää.

Tapahtuma on saanut alkunsa vuonna 2007 ja muodostunut perinteeksi Havis Amandan Nuorkauppakamarissa. Tapahtumassa toteutuu nuorkauppakamaritoiminnalle ominainen aktiivisen kansalaisuuden ja hyvän tekemisen ajatus.

Lastenklinikalla vierailu on valikoitunut yhdeksi merkityksellisimmistä vuosittaisista tapahtumista. Useat jäsenet osallistuvat tapahtumaan kerta toisensa jälkeen, koska tempaus tuottaa yhtälailla hyvää mieltä järjestäjille. Kamarimme teema 2013 on Vastuu vaikuttaa ja muun muassa virpomisella ja muilla pienillä eleillä voimme vaikuttaa positiivisesti toimintaympäristöömme.” kertoo puheenjohtaja Lotta Soini.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu jäsenten vapaaehtoiselle harrastustoiminnalle ja on voittoa tavoittelematon järjestö. Mukana projektissa on jälleen joukko yrityksiä, jotka mahdollistavat virpojien tervehdykset lapsille. Tänä vuonna lahjoittajina ovat muun muassa Otava, Tiger, Leaf ja Br-Lelu Jumbo.

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:

Tiedottaja, Sanna Toppari, Havis Amandan Nuorkauppakamari – Helsinki ry
lio@havisamanda.com, tel. 044-3366201.

Taustatietoja:
Havis Amandan Nuorkauppakamari – Helsinki ry on osa Suomen Nuorkauppakamaria, joka on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö ja vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Havis Amandan Nuorkauppakamari on Suomen ainoa täysin naisjäsenistä koostuva nuorkauppakamari. Toiminnan painopistealueita ovat yrittäjyys, johtajuus, työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen, hyvinvointi sekä kansainvälisyys. Havis Amandan Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 2003 ja juhlii 10-syntymäpäivää 1.11.2013.