Lappeenranta tarjosi Energiaa!
26.4.2012

Lappeenranta tarjosi Energiaa!

Yhdeksän Amandaa osallistui Lappeenrannassa järjestettyyn kansalliseen vuosikokoukseen. Perjantaina tulojuhlassa otettiin varaslähtö vappuun, tarkkailkaapa Wappubrunssilla keillä on tänä vuonna jo yksi vappu harjoiteltuna:)


Lauantaina ohjelmassa oli GA-yleiskokous, jossa kuultiin Suomen Nuorkauppakamareiden tulevaisuuden suunnitelmista, strategiasta ja käsiteltiin vuoden 2011 toimintakertomus ja tilinpäätös. Päivän hauskin luento oli taatusti Mato Valtosen key note -puheenvuoro. Käy katsomassa mitkä tunnelmat meillä osallistujilla oli luennon aikana Amandojen FB-ryhmästä. Ai niin, kansallinen vaalikokous 2013 järjestetään Joensuussa, Rockin´-teemalla.

Lauantai oli myös jännittävä päivä. Lotta edusti aluettamme A:ta puhekilpailussa. Aihe oli kohtuullisen haastava: Vastuu! ja nimenomaan huutomerkillä. Siskojen kanssa pidetty ideariihi tuotti monenmonta näkökulmaa, joista Lotta suodatti omaan puheeseensa sopivimmat. Ensimmäisenä stagella ollut Lotta hoiti osuutensa tyylikkäästi ja koko A saa olla ylpeä hänestä - tietysti ennen kaikkea me. HYVÄ LOTTA!

Iltagaalassa oli vuorossa palkintojen jako, niin puhekilpailusta kuin viime vuoden toiminnasta. Puhekisan voitto meni tällä kertaa Kajaaniin, mutta muutoin 2/3 hakemuksestamme tuotti tulosta: Paras koulutustoiminta 2011 ja Senaatin palkinto vuodelta 2011. Koulutustoiminnassa arvostettiin sen laaja-alaisuutta. Senaatin palkinto napsahti niin ikään koulutuksesta, joka perusteluissa mainittiin erityisesti yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja nuorkauppakamarin perustehtävän toteuttaminen.

Onnea ja kiitos kaikille panoksensa antaneille niin järjestelyissä, osallistumisessa että hakemuksen tekemisessä! 

Saimaan rannalta päivitettiin ahkerasti tilannetietoa ja kuvia Amandojen FB-ryhmään, joten käy viimeistään nyt tutkimassa missä olisit voinut olla mukana. Onneksi uusia tilaisuuksia osallistua tulee koko ajan: Tuumasta toimeen ja rekkaroitumaan kansalliseen vaalikokoukseen Tampereelle!