Koulutusta tarjolla Alue 5:llä
6.8.2009

Koulutusta tarjolla Alue 5:llä

JC-syksy alkaa käynnistyä toden teolla. Varma merkki siitä ovat erilaiset koulutukset, joita alkaa nousta tietoisuuteen syksyisten sienien tavalla. Eteläkonferenssi on myös tulossa. Olethan jo ilmoittautunut?


JCI Cosmopolis järjestää Start-koulutuksen 13.8. Koulutus on kokonaan englanninkielinen. Lisätietoja: Startin sivu Facebook:issa ja JCIStartFlyer.pdf.

Vihdin Nuorkauppakamari puolestaan jatkaa Kasva Johtajaksi –koulutusohjelmaa torstaina 20.8. Koko alueelle avoimen luennon JC-hinta on 15 €. Viimevuotiseen tapaan puhujat ovat huippuluokkaa: Yleisradio Oy:n toimitusjohtaja Mikael Jungner ja ISS Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Kari Virta. Luento pidetään Hopeaniemessä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset miakairikko(a)kolumbus.fi tai 040-5526 153. Sekä: Parempi kunto, parempi johtaja 12.-13.9.09.pdf

Tapiolan Nuorkauppakamari on ideoinut upean koulutuspäivän 22.8. Tapiola lentoon –nimiseen tapahtumaan voi mennä lentokoneella, mikäli siltä tuntuu. Seminaarissa on asiaa ja erinomaiset puhujat: sähköisen kaupankäynnin markkinointi ja juridiikka, VT Markus Myhrberg Lexia Oy; Online-markkinointi ja sosiaalisten medioiden hyödyntäminen, Petri Vilén, Creative Agency Bolder Helsinki ja Ostokäyttäytymisen muutos ja menestyminen verkkokaupassa, Mervi Lindqvist, avainasiakasjohtaja Smilehouse Oy. Katso lisätiedot Amandojen tapahtumakalenterista.
Ilmoittautumislomake Vain lomakkeen kautta tehdyt ilmoittautumiset otetaan huomioon ja ne ovat sitovia. Lisätietoja VP (anttihan(a)gmail.com) tai Petteri Güntherilta (petteri.gunther(a)gmail.com).

undefined undefinedLohjan Nuorkauppakamari puolestaan pitää huolta johtajuudesta liikunnan kautta. Parempi kunto – Parempi johtaja -koulutus järjestetään 12.-13.9.2009. Tule ja Koe upea koulutus viikonloppu SPORTTIsissa merkeissä Lohjan Kisakalliossa. Koulutuksella Special Jatkot joulukilojen karistuksen jälkeen. Ilmoittautumiset Mervi Vuoriselle 30.8.09 mennessä mervi.vuorinen(a)xtract.com puh. 040 5755850

Pisteenä iin päälle on Train-koulutus, jonka Lohjan Nuorkauppakamari järjestää 24.10.2009. Kouluttajana Matti Airaksinen. Osallistujamäärä min. 6 ja max 20. Lisätietoja Eva Packalén Lohjan Nkk ry.

Myös syksyn Eteläkonferenssi lähestyy kovaa vauhtia. Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarin isännöimä tapahtuma järjestetään 25.-27.9. Naantalin kylpylässä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.aurinkokylpy.fi/