Kisa ensi vuoden vaikuttamisen paikoista on alkanut: Lotta Soini EVP 2014 ehdokkaana
24.5.2013

Kisa ensi vuoden vaikuttamisen paikoista on alkanut: Lotta Soini EVP 2014 ehdokkaana

Havis Amandan Nuorkauppakamari on asettanut Lotta Soinin ehdokkaaksi Suomen Nuorkauppakamarin kehitysjohtajan virkaan vuodelle 2014.

 
Tämän vuoden puheenjohtajamme Lotta Soini nousi pöydälle viime viikonlopun PRES Akatemiassa ja avasi vaalikampanjan SNKK:n kansainvälisyys ja yhteiskuntavastuu kehitysjohtajan virkaan vuodelle 2014. Kehitysjohtaja (EVP = Executive Vice President) työskentelee Suomen nuorkauppakamarin hallituksessa ja Lotan hakeman viran vastuualueelle kuuluu seuraavia asioita:
  • Kansainväliset asiat
  • Kansainvälisen toiminnan kehittäminen
  • Global compact
  • Global Deals
  • Kansainväliset kokoukset
  • Vuoden Nuoret Menestyjät
  • Tuottava idea
Amandat ovat ylpeitä voidessaan asettaa Lotan ehdokkaaksi kansallisen tason virkaan ja vaalitaistosta tulee huikea. Lotta on ollut erittäin aktiivinen nuorkauppakamarilainen vuodesta 2006 lähtien ja todellinen Amanda-hengen levittäjä kamarissamme. Hän on ahkera verkostoituja ja innokas kansainvälisyyden puolestapuhuja. Lotta on asunut neljässä maassa ja puhuu viittä kieltä. Viran toinen puoli, yhteiskuntavastuu, on hänelle läheinen asia ja muun muassa siksi Havis Amandan Nuorkauppakamarin teema 2013 "Vastuu vaikuttaa" käsittelee yhteiskuntavastuuta ja aktiivista osallistumista jc-toiminnassa ja sitä kautta yhteiskunnassa. Vaalit huipentuvat Joensuussa järjestettävään kansalliseen vaalikokoukseen, jossa kamarien puheenjohtajat äänestävät vuoden 2014 SNKK:n hallituksesta.

Kampanjointi on aloitettu Facebookissa: https://www.facebook.com/LottaKehitysjohtajaksi2014 sekä Twitterissä ja lisää on luvassa!

 P1100189.JPG Kuvassa: Lotta Soini European Academyssä Ruotsissa 2012 vierellään Bertolt Daems, WP 2012, ja John Weber, EVP JCI in Europe 2012.

Ehdokkaan yhteystiedot:

Lotta Soini
pres@havisamanda.com
tel. +358-(0)50-5317810
Twitter: @losointi