Kesätunnelmia
24.6.2009

Kesätunnelmia

Kuten hiljentyneestä uutisvirrasta voi huomata, alkavat jopa amandat viettää kesää. Paljon tapahtuu kuitenkin myös kesän aikana.

 
Amandat lomailevat kesällä omaan tahtiinsa ja nuorkauppakamaritoimintakin hiljentää tahtiaan kesäkuumalla. Koko toiminta ei kuitenkaan missään tapauksessa ole pysähdyksissä!

Havis Amandan Nuorkauppakamarin eHaavi on kesätauolla 29.6.–9.8.2009. Syksyllä ensimmäinen eHaavi ilmestyy torstaina 13.8.2009. Materiaalit voi toimittaa osoitteella johanna.haanpaa@tat.fi keskiviikkona 12.8. klo 12 mennessä.

Leirien Leiri järjestetään 1.-5.7. Leirille on tulossa yli 120 osallistujaa. Kaikki ovat edelleen tervetulleita leirin vierailupäivään lauantaille 4.7. Ilmoittaudu leirin nettisivujen kautta www.havisamanda.com/leirienleiri! Projektipäällikkö Sanna Toppari ja leiripäällikkö Suvi Nurme.

Nordic Academy on kesän toinen suuri ponnistus. Nordic Academy järjestetään elokuussa 21.-23. päivä Rantalahdessa. Projektipäällikkönä toimii Salla Laiho.

Kesällä mietitään myös mm. kenestä tulee amandojen ehdokas TOYF-kilpailuun. palkitaan Helsingin positiivisinta ja lomaillaan Pori Jazzeilla. Seuraa tapahtumakalenteria ja pysyt mukana toiminnassa myös kesällä!