JCI Maailman Presidentti Chiara Milani vieraili Amandojen kesäakatemiassa
7.8.2013

JCI Maailman Presidentti Chiara Milani vieraili Amandojen kesäakatemiassa

Amandat saivat harvinaisen tilaisuuden tavata Presidentti Milanin hänen Suomen vierailunsa aikana ja kuulivat muun muassa JCI strategian kulmakivistä.

 
Nuorkauppakamarin maailmanjärjestön presidentti Chiara Milani vierailee Helsingissä 6.-8.8. Naisjohtajuus on yksi Presidentti Milanin kiinnostuksen kohteista ja keskiviikkona hän tutustui muun muassa Naisyrittäjyyskeskuksen toimintaan ja aihe nousi keskusteluun illalla myös Amandojen kanssa.

Amandat saivat ainutlaatuisen tilaisuuden haastatella Chiara Milania, jonka jälkeen Amandat esittäytyivät hänelle. Osana Amandojen kesäakatemiaa, jossa työstettiin uutta strategiaa kamarillemme, Presidentti Milani puhui JCI strategian kulmakivistä painottaen Individual social resbonsibility -aihetta eli sitä, miten jokaisen meistä on tunnettava vastuunsa tekemistään päätöksistä. Chiara Milanin mukaan vastuunkannon puute on haaste kaikkialla maailmassa ja se on yksi syistä, miksi Eurooppa on taloudellisessa kriisissä. Presidentti Milani uskoo, että kriisistä on mahdollista nousta lisäämällä yksilön vastuuta.

Amandoja kiinnosti muun muassa miten JCI:n toiminnan keskiössä olevien YK:n Millenium tavoitteiden mukaista toimintaa voidaan toteuttaa kehittyneemmissä maissa kuten Suomessa. Presidentti Milani osoitti hyvin, että Millenium tavoitteiden hyväksi voidaan toimia kaikissa maissa, ongelmat ovat ehkä erilaisia eivätkä välttämättä yhtä vakavia mutta aina voi parantaa. Toiminta voi olla hyvinkin business-painotteista kunhan aina tavoitellaan kestäviä ratkaisuja.

Amandat ovat kiitollisia tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta ja saivat illan tapaamisesta inspiraatiota ja uutta intoa niin strategiatyöhön kuin nuorkauppakamaritoimintaan yleensä!

IMG_1079.JPG
JCI Presidentti Chiara Milani sai muistoksi Amanda Friend -paidan.