Iloisia ideoita Leirien Leirin projektipalaverissa
15.1.2009

Iloisia ideoita Leirien Leirin projektipalaverissa

Leirien Leirin projektitiimi kokoontui suunnittelemaan heinäkuun leirin järjestelyjä. Tiimin henki on erinomainen ja upeita ajatuksia lenteli ilmaan huikeita määriä.


Palaverissa käsiteltiin tällä kerralla mm. projektin aikataulua, puhuttiin markkinoinnista, pohdittiin ohjelmaa ja päätettiin osallistumismaksuista.
 
Tiimi kaipaa edelleen vahvistusta ja kaikki pieni ja suuri apu otetaan ilolla vastaan! Tällä hetkellä isoin konkreettinen tarve on elintarvikekumppaneista, joten jos tiedät jonkun tahon, joka voisi lahjoittaa ruokatarvikkeita leirille, ota yhteyttä ensin Projektipäällikkö Sannaan ja sitten kontaktiisi. Leiri on edelleen myös vailla iloista graafista ilmettä, joten sen suunnitteluun kaivataan myös apua.

Leirien Leiri järjestetään 1.7.-5.7. Märkiön Leirikeskuksessa Nurmijärvellä. Leirien Leiri on Nordic Academyn ohella toinen amanda-kesän päätapahtumista. Olethan jo merkannut päivät kalenteriin? Leiri ei ole ainoastaan perheille ja ”lapsellisille” vaan siellä löytyy mukavaa tekemistä jokaiselle. Amandat aikovat panostaa aikaisempia vuosia enemmän aikuisten ohjelmaan.

Lue TÄSTÄ fiiliksiä viime kesän leiristä Päivi Vartian kirjoittamana.

Lisätietoja Sanna Toppari stoppari(at)yahoo.com puh. 044-3366201.


 

Petra ja Kikka ideoinnin lomassa.

 

Lotta ja Mari