Heidi Miettisen Jouluapua mukana Vuoden Nuori Menestyjä –kilpailun finaalissa
18.11.2016

Heidi Miettisen Jouluapua mukana Vuoden Nuori Menestyjä –kilpailun finaalissa

Jouluapua on ryhmä, jonka kautta voi jakaa apua tai saada apua joulunajan hankinnoissa. Se voi olla joululahjoja tai esimerkiksi ruokaa. Jouluapua.fi yhdistää avun pyytäjän ja avun tarjoajan ilman välikäsiä.

 

Jouluapua-sivuston kautta kuka tahansa voi lähettää tai viedä lahjoja/ruokaa suoraan apua tarvitsevan perheen ovelle. Lahjoitukset eivät kierrä välikäsien kautta: auttaja ja avunsaaja saavat suoraan yhteyden toisiinsa.

Perheiden hakemukset luetaan ja niistä valitaan Jouluapua-kotisivuston ja Facebook ryhmän karttapalveluun lisättävät perheet. Tiedot perheistä julkaistaan nimettöminä ja avunantajat voivat olla suoraan yhteydessä perheeseen. Karttapalvelusta voi myös valita avuntarpeen perusteella perheen - jos haluat auttaa nimenomaan yksinhuoltajaperheitä, äkillisestä työttömyydestä kärsivää perhettä, sairastunutta tai esimerkiksi konkurssin tehnyttä perhettä.

Toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen
Sivusto toimii täysin vapaaehtoisperiaatteella ja Heidiä on auttamassa joukko vapaahetoisia "tonttuja". Vapaaehtoisten apu on välttämätöntä, jotta sivusto voisi auttaa mahdollisimman monia perheitä.

Yrityksiä mukana auttamassa
Monet yritykset ovat lähteneet mukaan Heidin toimintaan. Karttapalvelut.fi tarjoaa karttapalvelun. Vuonna 2014 Jouluapua voitti W3 Groupin järjestämän kilpailun ja W3 on luonut Jouluavulle uudet kotisivut: http://jouluapua.fi/.

- Havis Amandat ilmoittivat Heidin mukaan kilpailuun ja toivottavat Heidille sekä muille finalisteille onnea, kertoo Merja Nurmilehto, Havis Amandojen projekteista vastaava.

Vuoden Nuori Menestyjä palkitaan 9.12.2016
Kilpailun palkitsemistilaisuus on perjantaina 9.12. klo 16 Sanomatalon Mediatorilla, Helsingissä.
Tutustu kilpailuun ja sen sääntöihin sivulla: http://nuorimenestyja.fi/
#jcifi #nuorimenestyja #toyp

VNM-header.jpg