Havis Amandan hallitus Kipparikurssilla
15.11.2012

Havis Amandan hallitus Kipparikurssilla

Amandat edustivat jopa yhdeksän hengen voimin Alue A:n Hallitusakatemiassa, jonka teemana oli Kipparikurssi – Vastuullista Navigointia.

Vuoden 2013 hallitusjäsenten koulutuspäivä järjestettiin 10.11. Uudessakaupungissa Hotelli Aquariuksessa. Amandoista koulutukseen osallistuivat PRES Lotta Soini, DP Katja Lipponen, LMM Mirelle Granvik, TREAS Tuulia Hovi, COM Ilse Manner, Webmaster Salla Brunou, vastavalitty SECY Hanna Sorsa sekä INT Hanna Aho.

Koulutuspäivä alkoi Heidi Jäntin pitämällä Hyvä Hallinto -luennolla. Seuraavana oli Mika Kuusiston ja Ina Virkki-Ukeleghen pitämä aivan huikea koulutus erilaisista ihmistyypeistä nimellä ”Vastuullista navigointia persoonallisuuksien valtameressä”. Koulutuksen aikana käytiin läpi erilaisia persoonia ja jokainen varmasti löysi omansa työnarkomaanien, miellyttäjien sekä rebellien joukosta 

Lounaan jälkeen siirryimme lohkokoulutuksiin. INT-koulutuksen veti Tiina Naskali sekä Sarianne Mäkelä ja osallistujia oli Turun, Aurajoen, Auranmaan, Espoon sekä Helsingin kamareista. Lähtötasot kamareilla olivat hyvinkin erilaiset, mutta esim. multi-twinningiä tekevät kamarit lupasivat auttaa kamareita, joilla ei vielä kyseistä toimintaa ole. Jälleen sai ilokseen huomata, että nuorkauppakamarihengen mukaisesti apua löytyy aina, kunhan sitä vaan osaa pyytää.

Kysyin LMM Mirelleltä hänen lohkokoulutuksestaan ja tässä lyhykäisesti siitä: ”LMM:t kouluttautuivat vuoden 2013 R-BUS Matias Weckströmin (Porvoon Nkk) johdolla. Koulutus toteutui keskustelevalla otteella lohkossa ollessa ainoastaan kaksi LMM edustajaa, LMM Helsingin Nkk:sta ja Amandoista Mirelle Granvik.”

DP Katja kertoi seuraavaa omasta koulutuksestaan: ”Viikonlopun koulutuksen parasta antia omasta näkökulmastani oli se, että sai tavata alueen tulevia kollegoja. Jo alkumetreillä tuntui siltä, että porukka tulee toimimaan hyvin yhteistyössä ja sitä on vain vahvistanut porukalla suunniteltu jatkokoulutus ja yhteistyökuviot.”

Lohkokoulutusten jälkeen vuorossa oli Amandojen senaattorin #70879 Suvi Nurmen koulutus projektin suunnittelusta ja toteutuksesta. Kiitos Suville hienosta esityksestä!

Iltajuhlaan lähdimme Amanda-skumppien vauhdittamana. Juhlassa palkittiin vuoden 2012 tekijöitä ja Lotta sai Vuoden Helmi -palkinnon. Onnea meidän helmelle!  Illan bilebändinä toimi Elonkerjuu, joka tanssitti juhlakansaa myöhäiseen yöhön. Ilta päättyi hotellin yökerhoon ja tietenkin jatkoille hotellihuoneisiin. Aamulla oli hyvä herätä pirteänä ja arpoa kuskeja kotimatkalle.

Kiitos jälleen kaikille!

Hanna Aho, INT 2013