Havis Amandan Nuorkauppakamari sai NNKY:n tunnustuspalkinnon
24.4.2014

Havis Amandan Nuorkauppakamari sai NNKY:n tunnustuspalkinnon

Havis Amandan Nuorkauppakamari - Helsinki ry:lle on myönnetty Suomen Nuorten Naisten Kristillisten Yhdistysten Liitto ry:n (NNKY) vuotuinen tunnustuspalkinto. Havis Amandan Nuorkauppakamari jakoi palkinnon Suomen Partiolaisten Value Based Leadership -koulutusohjelman kanssa.

 

Palkinnon teemana oli tänä vuonna johtajuus. NNKY:n tiedotteessa todetaan, että "molemmat palkitut kouluttavat nuoria johtajuuteen ja kansainvälisyyteen ja antavat heille monipuolisia eväitä nykyajan johtotehtäviin sekä oman itsensä kehittämiseen."

Suomen NNKY-liitto on myöntänyt NNKY:n tunnustuspalkinnon vuodesta 2003 lähtien. Rahapalkinnon taustalla on vuonna 2002 perustettu Riutulan
rahasto, jonka vuosituotolla liitto palkitsee NNKY:n toiminta-ajatuksen mukaisia ja naisten ja tyttöjen hyvinvointia edistäviä toimintoja.

Havis Amandan Nuorkauppakamari edistää 18–40-vuotiaiden jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yhteiskunnallista tasa-arvoa, työn ja perheen yhdistämistä sekä kansainvälisyyttä. Vuonna 2003 perustettu, kokonaan naisjäsenistä koostuva Havis Amandan Nuorkauppakamari -
Helsinki ry on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenjärjestö. Suomen Nuorkauppakamarit toimii osana kansainvälistä kehittymis- ja johtamiskoulutusjärjestöä Junior Chamber International:ia (JCI).

Yhteiskuntaan vaikutetaan erityisesti koulutusten ja jäsenistön kehittämisen avulla. Laadukkaasta koulutustoiminnastaan tunnetuille Amandoille naisverkosto on tärkeä uran ja ammatillisen itsetunnon kehittämisessä sekä elämän eri vaiheissa olevien siskojen kannustamisessa. Työkaluja käytännön johtajuustyöhön antavat mm. vuosittain vaihtuvat luottamustehtävät sekä Suomen Nuorkauppakamarin johtajuuspolku. Lisäksi kamarissa voi kehittyä kouluttajaksi ja parantaa puhe- ja debatointitaitojaan.

Havis Amandan nuorkauppakamarin vuoden 2014 puheenjohtaja, Katja Lipponen, kiittelee NNKY:tä tunnustuspalkinnosta.

Kiitos kuuluu jäsenistölle, joka on rakentanut toimintaamme kymmenen vuoden aikana. Ilman aktiivista jäsenistöä emme olisi palkintoa saaneet.
Odotamme mielenkiinnolla tulevaa yhteistyötä NNKY:n kanssa. Meillä on varmasti paljonkin opittavaa toisiltamme.

päivän tilaisuudessa Temppeliaukion kirkossa Helsingissä 24. huhtikuuta 2014.

Lisätietoja:

Katja Lipponen, puheenjohtaja 2014, Havis Amandan Nuorkauppakamari - Helsinki ry
puh. 040 5799 331 pres@havisamanda.com

Mari Hyttinen, tiedottaja, Suomen NNKY-liitto
puh. (09) 4342 2915, 050 588 6845 mari.hyttinen@ywca.fi

 

 DSC_0591.JPG
 DSC_0600.JPG
 DSC_0614.JPG

 

Havis Amandan nuorkauppakamari on osa kansainvälistä nuorten aikuisten
kehittymis- ja johtamiskoulutusjärjestöä, johon kuuluu 6 500 kamaria 150
maassa. Amandat ovat ainoa naisten perustama kamari Euroopassa.
Toiminnan painopistealueita ovat naisyrittäjyys, naisjohtajuus, työn ja
perhe-elämän yhteensovittaminen sekä kansainvälisyys.
www.havisamanda.com