Hallitusakatemia TOYF-voittaja Riku-Sippo Uotilan tilalla
14.6.2009

Hallitusakatemia TOYF-voittaja Riku-Sippo Uotilan tilalla

Hallitusakatemiauutinen1.JPG

Amandojen hallitus vietti perinteeksi muodostunutta kesäakatemiaa lauantaina 13.6. Kangasalan maisemissa, TOYF-voittajamme Riku-Sipon maatilalle. Tavoitteena oli viettää mukava hallituksen yhteinen päivä, ajatuksia vaihtaen ja hieman tulevaisuutta siskoille ja punakoneelle miettien.


Päivä aloitettiin vierailulla Rönnvikin viinitilalla aamubrunssin merkeissä. Saimme pienen tietoiskun viininvalmistuksesta Suomessa sekä pääsimme myös shoppailemaan viinimyymälään. Sieltä matkamme jatkui kohti Riku-Sipon maatilaa, Peltolan tilaa (www.peltolanmansikkapaikka.fi), jossa näimme tuhansittain pieniä tipuja ja kuulimme broilerilihan kasvattamisesta. Matkan varrella näimme myös monia maatilan eläimiä, kuten strutseja, lehmiä ja hevosia. M

Iltapäivää vietimme Päivi Rautiaisen valmentamana. Päivän kohokohtaan eli strategiseen valmennukseen ja Amandojen tulevaisuuden pohdintaan virittäydyimme luovalla tanssi- ja maalaushetkellä. Maalauksen aiheena oli suunnitella Amandoille juliste ja lopputuloksena syntyikin kolme upeaa julistetta, joista jokainen kertoi omaa tarinaansa kamaristamme ja sen olemuksesta. Ennen vapaamuotoista ohjelmaa pohdimme vielä jokainen omia unelmiamme ja rakensimme niistä helmirannekorut muistoksi tästä ihanasta viikonlopusta.

Iltaa vietettiin perinteiseen tapaan syöden, saunoen ja uiden. Pitihän sitä myös käydä näyttäytymässä paikallisessa Kangasalan yöelämässä, jossa vauhtia ja naurua riitti. 

Hallitusakatemian tavoite, mukava yhteinen päivä ajatuksia vaihtaen ja tulevaisuutta siskoille ja punakoneelle miettien onnistui täydellisesti.
 
Isot kiitokset Suville unohtumattoman kesäakatemian järjestämisestä! Kiitos myös Päiville mukaansatempaavasta valmennuksesta sekä Rikulle vieraanvaraisuudesta ja upeista koulutuspuitteista. Lopuksi haluaisin kiittää vielä kaikkia mukanaolijoita kaikesta siitä ilosta, naurusta ja mukavasta yhdessäolosta, jota saimme kokea.

Piia Kajasoja