Eurooppa-kokous alkaa tänään Budapestissa
10.6.2009

Eurooppa-kokous alkaa tänään Budapestissa

Kansainvälinen Eurooppa-kokous järjestetään tänä vuonna Budapestin historiallisissa maisemissa. Kokous alkaa tänään keskiviikkona. Amandoista paikalla ovat Susanna Muurman ja Tuula Erolainen.


Viime kesänä kokous pidettiin Suomen Turussa. Budapestiin lähti ennätyksellinen joukko suomalaisia, jopa yli 200! Amandoja ei paikalla ole montaa, mutta edustus on sitäkin laadukkaampaa; mukana ovat Pres Tuula Erolainen sekä Amandojen Senaattori #68778 Susanna Muurman.

Eurooppa-kokouksen ohjelmassa on aina mm. Key Note Speaker:eitä, koulutuksia, Trade Show, puhe- ja debattikilpailut Eurooppa-tasolla. Lisäksi järjestetään lukuisia juhlia, kuten Opening Ceremony, Hungarian, Danish, Serbian ja German Night sekä Gala Dinner. Team Finlandian (eli suomalaisten ryhmän) omia tapahtumia ovat mm. keskiviikkona Get Together, perjantaina Finnish Delegate Evening, jossa mm. EC Turun kiitokset ja LoveBoatin laivabaari sekä lauantaina NP Cocktails.

Upeasta Budapestista Havis Amandan nettisivulle raportoivat jo Eurooppa-kokouksen aikana Tuula ja Susanna ainakin tekstiviestein, ehkäpä jopa sähköpostilla, jos yhteydet saadaan toimimaan! Pysy kuulolla!