Ehdokkaat positiivisimmaksi helsinkiläiseksi selvillä – Mukana suosikkimeteorologi, -toimittaja ja -tubettaja sekä kestävän kehityksen ammattilaisia
28.6.2019

Ehdokkaat positiivisimmaksi helsinkiläiseksi selvillä – Mukana suosikkimeteorologi, -toimittaja ja -tubettaja sekä kestävän kehityksen ammattilaisia

Vuosittainen Positiivisin helsinkiläinen äänestys on jälleen auki ja ehdokkaat selvillä. Ehdolla vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi ovat suosittu tubettaja Roni Bäck, kaikkien tuntema meteorologi Pekka Pouta, toimittaja ja juontaja Marja Hintikka, From Waste to Taste ry:stä sekä Hyvä, paha muovi - vähennä viisaasti kirjastaan tutuksi tullut Johanna Kohvakka sekä Aalto yliopiston vastuullisen liiketoiminnan professori Minna Halme.

”Tämän vuoden teemaksi olemme nostaneet kestävän kehityksen ja haluamme tuoda ehdokasvalintojemme kautta esiin aihetta. Jokainen ehdokkaamme on omalla tekemisellään tuonut positiivisesti esille kestävän kehityksen teemoja ja arvoja. Toki on tärkeää, että positiivisimmalla helsinkiläisellä on myös pilkettä silmäkulmassa” Kaisa Halsas, Positiivisin helsinkiläinen -projektin projektipäällikkö Havis Amandan nuorkauppakamarista, kuvailee valintoja.

Voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä. Omaa suosikkiehdokastaan voi äänestää 28.7.2019 saakka osoitteessa positiivisinhelsinkiläinen.com. Voittaja julkaistaan Helsingin kaupungintalolla järjestettävässä tilaisuudessa 28.8. Palkinnon tulee jakamaan Helsingin apulaispormestari Pia Pakarinen.

Positiivisin helsinkiläinen on osa Suomen Nuorkauppakamareiden sekä Positiivarit Oy:n yhteistyössä järjestämää vuotuista valtakunnallista Positiivisin Suomalainen -projektia, jonka on tarkoitus edistää positiivista muutosta yhteiskunnassa edistämällä vastuullista menestymistä ja palkitsemalla onnistumisia. Kilpailun voittaja osallistuu myös Helsingin edustajana Vuoden Positiivisin Suomalainen -kilpailuun, jonka tulos julkistetaan syyskuussa valtakunnallisen positiivisuusviikon aikana.

Lisätietoja:
Kaisa Halsas, projektipäällikkö
Puh: 040 7791 739
kaisa.halsas@gmail.com