Amandojen strategiatyö käynnistyi
26.6.2013

Amandojen strategiatyö käynnistyi

Mikä on toimintamme suunta tulevina vuosina? Miten muutosvoimat vaikuttavat jäsenistöömme? Tiistaina 25.6. katsottiin pidemmälle tulevaisuuteen ja aloitettiin uuden 3-vuotisstrategian työstäminen vuosille 2014-2016.

 
Amandat ovat tehneet strategiatyötä kolmen vuoden sykleissä ja strategiatyön vetämisestä vastaa kulloinkin kyseisen vuoden varapuheenjohtaja eli tällä kertaa DP Katja Lipponen. Strategiatyöhön voivat osallistua kaikki jäsenemme mukaan lukien hengaajat ja koejäsenet. Mitä useampi jäsen antaa panostuksensa strategian työstämiseen sitä paremmin pystymme suuntaamaan toimintaamme jäsenistön toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Ensimmäisessä strategia-illassa pohdittiin perusteita tulevalle strategialle; arvoja, muutosvoimia ja Amandojen strategiaprofiilia. Etenkin arvot herättivät paljon keskustelua lähtien siitä mitä arvot ovat ja mikä niiden merkitys on. Mukana fasilitaattorina oli Riihimäen nuorkauppakamarista Ulla Vilkman, joka on ollut kouluttajana Suomen Nuorkauppakamarin kansallisessa Strategia! –koulutuksessa sekä auttanut muita kamareita strategiatyössä. Ulla piti huolen, että keskustelu pysyi oikealle polulla ja muistimme myös oman kamarimme ulkopuolisen maailman.

Strategian työstäminen menee eteenpäin kesälläkin ja seuraava tapaaminen ajoittuu elokuulle. Prosessin aikana syntyvä materiaali tullaan laittamaan jäsenille tutustuttavaksi ja kommentoitavaksi intraan. Lisäksi keskustelua tullaan käymään varmasti Amandojen omassa FB-ryhmässä sekä tekemään tarkentavia nettikyselyitä. Tavoitteena on mahdollisimman avoin prosessi. Jäsenistö äänestää valmiista strategiasta Amandojen vaalikokouksessa lokakuun alussa.