Amandojen perinteinen Vappubrunssi Ullanlinnanmäellä
11.5.2013

Amandojen perinteinen Vappubrunssi Ullanlinnanmäellä

Puheensorinaa ja naurua riitti jälleen kun Amanda kokoontuivat viettämään aurinkoista Vappupäivää yhdessä.

 
Vapunpäivänä vietettiin Amandojen perinteinen Vappubrunssi Ullanlinnanmäellä. Vierustovereiksemme saimme Keskuspuiston ja Espoon nuorkauppakamarit. Neljä aamupirteää Amanda-siskoa tapasivat aamulla brunssia valmistellakseen. Amandojen telttaa ei valitettavasti tänä vuonna saatu kasaan puuttuvien osien takia, mutta se ei haitannut yhtään kun aurinko paistoi siniseltä taivaalta.

Ihanassa auringonpaisteessa vietettiin päivä kaikenlaisia herkkuja maistellen, hyviä muistojen muistellen ja tulevia projekteja suunnitellen. Brunssipöydiltä löytyi tänä vuonna aamulla paistettuja munkkeja, tuulihattuja, suklaamutakakkumuffinsseja, lohipiirakoita, mokkaruutuja, katkarapuvoileipiä, porkkanoita, kurkkupaloja, sipsejä, vaahtokarkkeja ym. Päivän aikana brunssilla vieraili yhteensä n. 20 Amanda-siskoa perheineen ja ystävineen.

Tapahtuma oli myös tänä vuonna erittäin onnistunut ja uusia kontakteja luotiin Amandojen ja muiden kamarien jäsenten välillä. Ensi vuoden brunssin ideointikin alkoi jo, ja mietinnässä on uuden, helpommin kuljetettavan ja koottavan teltan hankinta.