Amandojen depattijoukkua vei alue A:n mestaruuden
26.9.2010

Amandojen depattijoukkua vei alue A:n mestaruuden

Depatti_joukkue2010_uutinen.jpg

Viikonloppuna Vihdissä järjestetyssä aluekokouksessa kisattiin alueen A depattimestaruudesta. Amandojen depatoinnin ensikertalaisista koostunut joukkue vei voiton tiukassa kisassa!


Amandojen joukkueessa olivat Salla Brunou, Nina Alijoki ja Minna Mehtälä - kaikki debatoinnin ensikertalaisia ja melko tuoreita Amandoja, joten rohkeutta ei näiltä daameilta siis puuttunut!

Mestaruudesta kisasi yhteensä kuusi joukkuetta alueelta A. Alkuerissä Amandat ottivat murskavoiton Espoon Isohaboista vastustamalla aihetta "Aamulenkki edistää terveyttä". Välierissä voitto tuli ensimmäisellä kierroksella loistavasti debatoineesta Raisio-Naantalin joukkueesta vastustaeni väitettä "James Bond on kovempi jätkä kuin Hämähäkkimies".

Finaali oli todella tiukka: vastassa oli pitkän debattiperinteen omaava Turun nkk:n joukkue ja aiheena "JC-isäkin voi olla uskollinen". Amandat puolustivat väitettä, joka tuntui haastavalta molemmille joukkueille. Turun joukkue oli kova vastustaja ja heidän joukkueestaan palkittiinkin paras yksilödebatoija. Iltajuhlassa Amandojen voitto oli iloinen yllätys ja palkintojen jaon yhteydessä Amandat saivat kehuja puheenvuorojen hyvästä rakenteesta ja JC-arvoihin linkkaavasta johdonmukaisesta argumentoinnista.

Voitokkaan joukkueen jäsen Minna Mehtälä kuvasi tuntoja kisan jälkeen seuraavasti: "Oli kyllä aivan huippuhauskaa - en olisi etukäteen kuvitellut, kuinka hauskaa ja kivutontakin debatointi on!"

Onnittelut koko joukkueelle!