Amandat saivat kaksi uutta senaattoria!
21.4.2013

Amandat saivat kaksi uutta senaattoria!

Mikkelissä SNKK:n kansallisessa vuosikokouksessa kaksi upeaa Amandaa saivat senaattoriarvon: Mia Lehti #72276 ja Heidi Toivola #72277.

 

Ennen Mikkelin vuosikokousta kävi kova sutina ja supina Amandoissa mutta tällä kertaa kaikki tehtiin kaikessa hiljaisuudessa ja sähköpostien otsikoissa kuki hys, hys. Menossa oli Mikkelin iltagaalassa kahdelle ansioituneelle Amandalle myönnettävien senaattoriarvojen juhlasuunnittelut.

Ensimmäisenä senaattoriarvon numerolla 72276 sai Mia Lehti, jolla on upeat 14 vuotta kamariuraa takana. Mian kamariura on alkanut Oulun nuorkauppakamarissa 1999, josta hän on siirtynyt Keskuspuiston nuorkauppakamarin kautta Havis Amandaan. Hän on yksi Havis Amandan nuorkauppakamarin perustajäsenistä. Mia on toiminut hallitusviroissa kaikissa edustamissaan kamareissa sekä Amandojen puheenjohtajana 2005. Kansainvälisyys on näkynyt vahvasti Mian kamariuralla ja hän on käynyt kolmessa maailmankokouksessa ja viidessä Eurooppa-kokouksessa  sekä toiminut 2006 kansainvälisten asioiden kansallisena projektipäällikkönä.

Senaattoriarvon numerolla 72277 sai 10-vuotta kamaritoiminnassa mukana ollut Heidi Toivola. Heidi on ollut Amandojen ensimmäinen koejäsen 2003 ja ollut siitä lähtien aktiivinen jäsen. Amandoissa Heidi on toiminut useassa hallitusvirassa sekä puheenjohtaja vuonna 2011. Tämän lisäksi Heidi on ehtinyt olemaan mukana alueen vaalitoimikunnassa sekä toiminaan aluetasolla markkinointipäällikkönä ja Vuoden nuori menestyjä projektipäällikkönä. Vuonna 2008 Heidi oli Pääteeman kansallinen projektipäällikkö. Hän on myös aktiivinen kokouskävijä, takana on kolme Eurooppa-kokousta ja lukuisia kokouksia Suomessa.

Upeat juhlat, jotka ilmensivät molempien uusien senaattoreiden kamariuraa, olivat Amanda-senaatin ja monen jäsenen yhteistyön lopputulos. Erityiset kiitokset Suville #70879  ja Suskille #68778 panostuksesta juhlajärjestelyihin. Juhlailta oli onnitteluiden, hymyjen ja JCI-ystävien täyttämä!

Lämpimät onnittelut Amandojen uusille senaattoreille!

Senaattoriarvo on paras tunnustus, jonka nuorkauppakamarijärjestö voi jäsenelleen hyvästä ja ansiokkaasta työstä antaa. Se voidaan esittää myönnettäväksi erityisen ansioituneelle nuorkauppakamarilaiselle. Esityksen arvonimen myöntämiseen tekee jäsenyhdistys aluejohtajan suosituksella ja arvonimen myöntää lopullisesti Junior Chamber International (JCI), kansallisen puheenjohtajan suosituksella.

Senaattorit ovat nuorkauppakamarin ainaisjäseniä, joilla on oikeus osallistua kaikkiin nuorkauppakamarin eli JCI:n tapahtumiin. Lisää senaatista: www.suomensenaatti.com