Amandat edustivat Eurooppakokouksessa Tarragonassa
1.6.2011

Amandat edustivat Eurooppakokouksessa Tarragonassa

JCI Eurooppakokousta vietettiin tänä vuonna Espanjassa, Tarragonassa 1.-4.6.2011, ja Amandat olivat innolla mukana matkassa osana lähes 180-henkistä Suomen delegaatiota.


Viikko Välimeren rannalla ja neljä päivää virallisessa kokoushumussa kului vauhdikkaasti tuhansien eurooppalaisten jiiceiden kanssa verkostoituessa, kouluttautuessa ja juhliessa. Kansainvälisyyspäällikkö Arja tiimeineen takasi matkan sujuvuuden ja myös edustusasut kaikille osallistujille, ja siksipä mekin biletimme Tarragonassa iloisella mielellä Suomi-crocseissa ja -paidoissa. Crocsit saivat ansaittua huomiota niin kanssajiiceiltä kuin muiltakin Tarragonassa pitkistä katseista päätellen. ;)

Koulutustarjonta on kansainvälisissä kokouksissa aina huikea, ja tälläkin kertaa lista oli pitkä ja koulutuksista runsauden pulaa: miten valita oikea koulutus, kun niin moni niistä kuulostaa mielenkiintoiselta ja laadukkaalta! Koulutuksista löytyy varmasti kansainvälisissä kokouksissa jokaista jiiceetä kiinnostavaa tarjontaa.

Amandojen lippua korkealla Tarragonassa pitivät PRES Heidi Toivolan lisäksi LOM Minna Mehtälä, Terhi Savikko, senaattorimme Salla Laiho sekä kummitätimme, senaattori Jaana Salmi. Punaista ilosanomaa vietiin eteenpäin etenkin Saksan järjestämässä perjantain iltajuhlassa, jossa punapaitainen edustuksemme tallentui kokouksen virallisen paparazzinkin kameraan. Espanjasta toimme tuliaisena paitsi paljon käyntikortteja ja ihania muistoja, myös palavan innon lähteä seuraaviinkin kansainvälisiin kokouksiin.

 Viva España!
 Heidi Toivola & Minna Mehtälä