Amandat Porissa Happopäivän vietossa
8.6.2009

Amandat Porissa Happopäivän vietossa

Kummi-kamarimme Porin Nkk:n ja Amandojen vuosittaisiin traditioihin kuuluu Happopäivä. Happo-päivän järjestelyvuoro on joka toinen vuosi toisella kamarilla ja tänä vuonna järjestelyvuorossa oli Pori.


Happopäivä on vapaamuotoinen tapahtuma, johon liittyy paljon traditioita kujeista ohjelmanumeroihin. Sana Happohan syntyi alun perin sanoista Ha (vis) ja Po (ri), mutta kun Hapo eri tarkoita mitään, niin Happohan sopii erittäin mainiosti päivän teemaan.

Kuusi hapokasta Amandaa (Tuula, Pipa, Suvi, Johanna, Heidi T ja Kikka) edustivat punakonetta täysin rinnoin. Vietimme päivää metsän siimeksessä mökkitunnelmissa ja myötäilimme tunisilaista teemaa niin esiintymisissä kuin ruokailuissa. Porilaisten välittömyys ja vieraanvaraisuus sai meidät Amandatkin rentoutumaan ja ilo oli katossa jo alkumetreiltä.

Amandojen jännitys laukesi vähintäänkin siinä vaiheessa kun estradin täytti Tunisian playboy-ryhmä (lue: Suvi, Kikka, Pipa ja Tuula) ja Porin PRES Juha ja DP Turo saivat omat ”touhubäginsä”. Saimme myös nauttia porilaisesta Tunisian matkailuperfomanssista. Nauru oli herkässä ja ilo ylimillään!
Happo-päivän teema mukaisesti ilta venyi pikkutunneille ja kömmimme lopuksi Marjon ja Peetun upeaan taloon höyhensaarille aamun sarastaessa. Sen pituinen se.

Kiitos porilaisille upeasta päivästä!

-Pipa-