Amandat NYEKin Ruusun päivässä
4.5.2009

Amandat NYEKin Ruusun päivässä

Amandat saivat kunnian olla paikalla, kun pitkäaikainen kumppanimme Naisyrittäjyyskeskus vietti Ruusun päivää 4.5. ja kokosi paikalle yli 250 asiakastaan.


Naisyrittäjyyskeskuksen seminaari oli yksi Uusyrityskeskusten 20-juhlavuoden tapahtumista ja se pidettiin Marina Congress Centerissä Katajanokalla.

Mielenkiintoisesta ohjelmasta pitivät huolen mm. kansanedustaja Sari Sarkomaa, joka puhui ajankohtaisesta ja monelle Amandallekin tärkeästä aiheesta eli työelämän ja perheen yhteensovittamisesta; toiminnanjohtaja Eppie Eloranta käsitteli puheessaan naisyrittäjiä ja tietoyhteiskuntaa ja Helsingin kauppakorkeakoulun professori Paula Kyrö pohti naisyrittäjän tulevaisuuden haasteita.

Mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi osallistujilla oli mahdollisuus tutustua ständeihin, joissa esiteltiin yrittäjille tärkeitä palveluita. Myös Amandoilla oli paikalla ”punainen” ständi, jossa punapaidat markkinoivat tulevaa, jo kuudetta kertaa järjestettävää naisyrittäjyysseminaaria. Päivä oli menestys, sillä syksyn seminaari keräsi runsaasti kiinnostusta. Amandat poistuivat paikalta tyytyväisinä niin päivän antiin, verkostoitumiseen kuin myös iloiseen seuraan. Olipa mukana myös tuhti pinkka käyntikortteja, joten seminaarin markkinointi sai Ruusun päivästä kunnolla vauhtia.

Tästä voit ladata tilaisuudessa jaetun pdf-mainoksen: Naisyrittäjyyssemma_ruusunpäivä.pdf_.pdf


tekstin kirjoitti: Petra