Amanda-akat virpoivat ja varpoivat
15.4.2014

Amanda-akat virpoivat ja varpoivat

Lastenklinikan päivystyksen aulassa pieni poika ihmetteli kiiltävä leluauto kädessään, voivatko pääsiäisnoidat todella antaa lelujakin. Amandan noidat voivat, kiitos avokätisten lahjoittajien.

 

Havis Amandojen kuusi noita-akkaa ja yksi pääsiäispupu ilahduttivat pieniä potilaita palmusunnuntaina Lastenklinikalla. Parituntisen virpomisen aikana ehdittiin kiertää useampi osasto ja saatiin ilahdutettua potilas jos toinenkin.

Lapset ja heidän vanhempansa olivat silminnähden ilahtuneita naisjoukon yllätysvierailusta ja virpomispalkkana saatu suklaa maistui kaikille. Nekin lapset, jotka eivät nyt olleet paikalla, saavat vierailusta iloa myöhemmin. Leikkihuoneisiin ja odotusauloihin jätettiin lahjoitusten kautta saatuja kirjoja, askartelutarvikkeita ja piirustusvälineitä. Vastaanottotiskejä koristavat värikkäät virpomisoksat.

Kiitos niin hengessä olleille kuin virvontaan osallistuneille amandoille sekä tärkeille tukijoille, joita olivat vuonna 2014 K-Market Masala, Kirkkonummen Prisma, Länsiauto Vantaa, Brunberg, Myllylahti-kustantamo, Lekolar sekä Espoonlahden Suomalainen kirjakauppa. Lisäksi lapsia muistettiin Tinka Vuoren luokkatoverien tekemillä korteilla ja piirustuksilla, jotka ilahduttivat pieniä potilaita suuresti.

Havis Amandan nuokauppakamari kiittää myös Lastenklinikan mukavaa henkilökuntaa, jonka arkea pääsimme piristämään. Virvonta-tapahtuma liikuttaa virpojia syvästi ja sen tuomaa lämpöä ja iloa haluamme varmasti levittää lapsille tulevinakin vuosina.

Projektipäällikkö 2014 Suvi Almqvist

 V__6DCE.jpg