Alue A vuosikokouksessa oltiin luovuuden lähteillä
4.3.2013

Alue A vuosikokouksessa oltiin luovuuden lähteillä

Kokousjärjestäjä Porvoon Nuorkauppakamari tarjoili kattavan setin mielenkiintoisia koulutuksia, jännittävän puhekilpailun sekä loistokkaan iltajuhlan.

 
Alueen A nuorkauppakamarilaiset kokoontuivat Porvoon Haikon kartanoon 1.-3.3. aluevuosikokoukseen. Amandat olivat paikalla hyvin edustettuina sillä kamaristamme oli mukana suurin määrä jäseniä!

Lauantaiaamupäivänä tarjolla oli monenlaista koulutusta muun muassa projekteihin ja yhteiskuntavastuuseen liittyen. CRnet-koulutuksessa käsiteltiin vastuullista liiketoimintaa ja kestävän tulevaisuuden rakentamista. Kouluttajana toimi CRnet Oy:n toimitusjohtaja Tuula Pohjola, joka herätti kuulijakunnan pohtimaan erityisesti omia vaikutusmahdollisuuksiaan. Vastuullisuuden kolme ulottuvuutta ovat talous, ympäristö ja henkilöstö ja näistä ympäristön merkitys korostuu nyt ja tulevaisuudessa. Ilman puhdasta vettä tai maata, muuttuu elämä mahdottomaksi. Koulutuksessa pohdittiin muun muassa miten resurssien väheneminen vaikuttaa toimintaamme, mitä vaikutuksia yrityksille on yhteiskuntavastuun merkityksen kasvamisesta ja miten esimerkiksi laeilla ja määräyksillä voidaan edistää muutoksia.

Kokouksen Key Note –puhujina olivat MarkoRöhr ja Lasse Norres. Röhr painotti puheessaan intuition merkitystä ja kun johonkin uskoo koko sydämestään, niin voi menestyä ja muuttaa mahdottomankin mahdolliseksi. Samaan suuntaista viestiä kuultiin Norrekselta, joka on ollut onnellisessa asemassa saadessaan tehdä työkseen sitä mistä oli jo pienenä haaveillut.

Päivän lopussa vuorossa oli jännittävä puhekilpailu. Puheen aiheeksi annettiin “Vain luova johtaja voi menestyä”. 13 puhujaa eri kamareista laittoivat itsensä likoon ja käsittelivät aihetta eri näkökulmista. Amandoja edusti upeasti Miia Lehti, jonka puheessa korostui luovan johtamisen tarve, jotta omassa elämässä voi menestyä. Tiukan kilpailun voitti Hannu Nikupeteri Keskuspuiston kamarista.

Lauantaipäivä huipentui iltagaalaan, jossa palkittiin vuoden 2012 onnistujia, juhlittiin 50-vuotiasta Porvoon nuorkauppakamaria ja nautittiin säkevöivästä ohjelmasta. Nähtiinpä lavalla muutama Amandakin!